Національний радіомарафон «Ukrainians» на старті!

Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильне радіо» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини в рамках проекту «Голос жінки має силу» розпочинають Національний радіомарафон «Ukrainians».

 

Старт радіомарафону – 18 травня!

Фундація прав людини продовжує реалізувати національний проект «Голос жінки має силу». Друга його фаза охопить сім регіонів України – Закарпатська, Запорізька, Дніпропетровська, Луганська, Сумська, Харківська та Чернівецька області. Минулоріч до проекту долучилося понад 5000 осіб, включаючи жінок на непідконтрольних територіях. Цього року наші плани ще амбітніші.

Національний радіомарафон «Ukrainians», який триватиме 10 тижнів,– важлива частина цього проекту.Ми хочемо показати, що українці різні, але при цьому ми – громадяни однієї країни. Популяризація національного, релігійного та будь-якого іншого різноманіття української нації – така мета проекту. Мир і безпека можливі лише тоді, коли в суспільстві панують взаєморозуміння і прийняття різноманітності всіх його членів.

Ми різні, але всі ми – Ukrainians!

Долучайтеся до Національного радіомарафону щоп’ятниці о 12:00 в ефірі «Стильного радіо» в 64 містах України!

18 травня ми будемо спілкуватися з Раїсою Панасюк, Урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю.

Що варто знати про людей з інвалідністю? Аби бути в курсі, не прогавте ефір!

А на активних слухачів чекає сюрприз – вікторина! Кожної передачі ми будемо ставити в ефірі запитання, а ви – давати відповіді. Переможці отримають подарунки.

Чекаємо на вас в ефірі!

Деталі на офіційній сторінці Фундації – www.uhrf.org

TOP