ЕСТОНСЬКА ЛІТНЯ ШКОЛА ДЛЯ ТРЕНЕРІВ «Е-МАРКЕТИНГ»

З 18-21 серпня 2016 року у тренінг центрі  “MamaCares” відбудеться офіційне відкриття проекту «Інноваційна програма захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених жінок на місцевих ринках праці» та пройде Установча Школа - Тренінг для Тренерів, які опікуються проблемами самозайнятості внутрішньо переміщених осіб.

Головна тема Тренінгу- ефективні програми самозайнятості онлайн та е-маркетинг.

Географія проекту: Львівська, Запорізька, Кіровоградська області.

 

Спеціальні гості, які приїдуть з Естонії, Рит Лая, директор організації “ENUT”, Мерле Паус, координатор проекту та Тина Ерік, тренер з е-маркетингу, поділяться з українськими колегами новітніми техніками ефективних програм самозайнятості онлайн в Естонії.

Що?     Установча Школа - Тренінг для тренерів

Де?       Тренінг центр “MamaCares” (вул. Рябоконя, 6. село Кіпячка, Миронівський район, Київська область)

Коли?  18 -21 серпня 2016 року.

Довідка. З липня 2016 року громадська організація «Фундація прав людини» (Київ) та Естонський Жіночий Ресурсний Центр “ENUT” розпочали «Інноваційну програму захисту прав та інтересів внутрішньо переміщених жінок на місцевих ринках праці». Проект реалізується у Львівській, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Метою проекту є посилення громадського руху жінок переселенців та підвищення професіоналізму у правозахисті лідерів громадських об’єднань внутрішньо переміщених осіб шляхом залучення інноваційного досвіду Естонії у е-маркетингу та самозайнятості з використанням онлайн технологій. 
3 18 серпня представники громадських організацій, які представляють інтереси організацій внутрішньо переміщених осіб зберуться у Посольстві Естонії в Україні, щоб обговорити сучасну ситуацію з захистом прав вимушених переселенців, та особливо, жінок в країні та розробити спільну стратегію дій на 2016-2017 роки.

 

Естонський Жіночий Ресурсний Центр “ENUT” є громадською неприбутковою організацією, яка працює в царині гендерної рівності в усіх сферах життя.

Що робить ENUT:

  • виконує функцію спеціалізованої бібліотеки з гендерних питань;
  • збирає та розповсюджує інформацію з гендерних питань;
  • посилює гендерну обізнанність через семінари, конференції та піблікації;
  • співпрацює з партнерськими організаціями в Естонії та за її межами

Більше інформації про наших гостей на сайті: www.enut.ee

Як це працює цей проект?

Учасники програми сформують правозахисну мережу з локальними осередками в кожній з областей, де діятиме програма правозахисту, та будуть працювати над підвищенням рівня обізнаності  прав внутрішньо переміщених жінок на ринку праці з залученням новітніх технологій самозайнятості онлайн.

Інновацією проекту є постійний фокус на використання сили соціальних медіа ресурсів.

Всі витрати, які пов’язані з участю  в Школі – тренінгу (харчування, проживання та транспорт) – будуть профінансовані за кошти проекту.

Вимоги до кандидатів:

  • досвід роботи у громадському секторі не менше 1 року;
  • вік від 18 до 45 років;
  • профіль організації один з: робота з вразливою молоддю, моніторинг прав людини, активний правозахист, соціальний захист вразливих верств населення, соціально-економічна допомога населенню в період активних бойових дій, допомога у працевлаштуванні внутрішньо переміщених осіб;
  • досвід успішного виконання хоча б одного проекту, який був направлений на адаптацію ВПО у себе в області( просимо зазначити цей факт у вашому мотиваційному листі та вказати назву донорської установи);
  • бажання розпочати програму е-маркетингу в роботі своєї організації;
  • чітка мотивація з вразливими групами населення, включаючи ВПО

 

Якщо ви зацікавлені взяти участь у Естонській школі для Тренерів «Е-Маркетинг», просимо Вас надіслати:

  1. Ваше резюме з детальним описом проектної діяльності з ВПО;
  2. Мотиваційний лист
  3.  Рекомендаційний лист від керівника вашої громадської організації.

Вказані документи мають бути надіслані в одному файлі та електронному форматі .pdf за адресою: info@uhrf.org. Просимо Вас не надсилати окремі файли.

Останній термін для подання документів: 08 серпня 2016, 17:00.

Обов’язково зазначайте  тему вашого електронного листа: «Естонська Літня Школа»

Дана ініціатива виконується громадською організацією «Фундація прав людини» та Естонським Жіночим Ресурсним Центром “ENUT” в рамках проекту “ Protecting the interests of Ukraine's internally displaced persons (foremost women's) and expanding their prospects on the labour market”, що реалізується за підтримки Міністерства Закордонних справ Естонської Республіки.

TOP