HUMAN RIGHTS FOUNDATION is recruiting.

Мене звати Євген Фомін, я керую Фондом прав людини з 2001 року. Наша організація проваджує проекти у 13 областях України. Ми працюємо з переселенцями і переселенцями з інвалідністю. Зараз виконуємо декілька проектів, які підтримані USAID, Council of Europe, MFA of Lithuania, NATO center, Embassy of Germany.

Ми шукаємо персонал, який допоможе нам координувати десятки заходів у регіонах і ми маємо особисто відвідати більшість з них та супроводити ВСЕ ЦЕ якісним звітом.

 Для того, щоб скоротити час співбесіди, я припустив ваш інтерес щодо зарплати та вимог до вакансії

Я вирішив відразу вам написати про те, що ми очікуємо і пропонуємо. І якщо на те буде ваша воля, ви відповідаєте на цей лист, підготувавши практичне завдання і надсилаєте його до 01 квітня за адресою: info@uhrf.org. Пишемо тезами.

Важливі моменти:

· стартова заробітна плата $ 400 за курсом на день виплати з 1 квітня до 30 липня;

· ви готові до відряджень (до 2 діб);

· ви добре орієнтуєтеся в соціальних медіа, ведете блог або групу в фейсбук

· добре пишите аналітичні короткі замітки, звіти

· ви вільно говорите українською та можете дати інтерв'ю журналістам на гідному рівні;

· ви вільно пишите і читаєте англійською. Це вкрай важлива умова!

З метою економії вашого та нашого часу я прошу вас виконати практичне завдання. Воно складається з трьох елементів:

1) Необхідно написати новину про проект на українській мові. Фантазуйте та напишіть на одну сторінку з новиною про захід. Приклади новин тут: http://uhrf.org/index.php/2016-02-09-09-37-04/news

Потрібно написати преамбулу до цієї новини -10 речень англійською.

2) Необхідно написати evaluation / monitoring відомість. Це tick off list, в якому буде перелік питань, на які повинен відповісти співробітник проекту в момент моніторингового візиту до регіону. Прочитавши ваш звіт, керівник повинен чітко зрозуміти результати вашого візиту до регіону. З яких пунктів буде складатися ця відомість? - Є маса прикладів в інеті. Зробіть нашу відомість простою та зрозумілою!

3) І найголовніше! Ви відповідаєте за підготовку тренінгу для учасників з інвалідністю у Івано-Франківську. Вам потрібно підготувати тренінг в чужому місті. Опишіть мені коротко План ваших дій. Для нас не достатньо просто написати «харчування» або «тренінговий зал». Опишіть вимоги до кожного з пунктів (КОРОТКО!).

І найостанніше, коли ви закінчите, прочитайте самі свій план та задайте собі питання: якщо список потрапить до когось в руки, і людина буде слідувати вашим планом, чи вийде цей захід? Чи буде всім учасникам з інвалідністю та тренеру комфортно працювати? Які будуть матеріали? Туалети доступні людям на візках? Раціон харчування враховує інтереси вегетаріанців? Які форми нозологій будуть представлені, і чи потрібен, наприклад, перекладач для глухонімих? І багато інших подібних деталей ...

Не пишіть багато-пишіть по суті, щоб просто зрозуміти хід Ваших думок. Я б дуже хотів, щоб ви мене здивували своїм ходом думки. Імпровізуйте і пропонуйте нестандартний підхід!

Успіхів у благій справі.

П.С. Ви можете залишити до відповіді до 01 квітня, 15:00. e-mail: info@uhrf.org

TOP