Стартує акція «Найдовший блог» на порталі Mustpost.Today

На порталі Mustpost.Today стартує всеукраїнська акція «Найдовший блог». Захід проходить у рамках проєкту «Голос жінки має силу 2020».

Питання, яке ми винесли на обговорення і на яке будемо намагатися знайти відповідь, звучить так: Роль жінки у миротворчості та чи очікують на голоси жінок у ньому?

У дискусії народжується істина, тож закликаємо висловлюватися, ділитися думками, дискутувати і шукати разом відповіді на важливі запитання.

Що потрібно зробити, щоб узяти участь в акції «Найдовший блог»?

1. Заходьте на портал Mustpost.Today, розділ «Найдовший блог» (на головній сторінці) – https://www.mustpost.today/najdovshyj-blog/

2. У вікні, що відкривається при кліку на «Найдовший блог», у полі «Залишити відповідь» залишайте свої блогозаписи.

3. Доступна функція коментування уже опублікованих блогозаписів.

Акція триває з 20 по 30 вересня.

Закликаємо до продуктивної дискусії!

***

Мета проєкту «Голос жінки має силу» – побудова діалогу серед внутрішньо переміщених жінок, підвищення професіоналізму лідерок громадських організацій у таких сферах, як онлайн правозахист і блогерство. Ініціатор проєкту – громадська організація «Фундація прав людини».

Реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (InstitutfürAuslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

TOP