Презентація проекту “Голос жінки має силу 2020” на Миколаївщині

5 червня в м. Вознесенську у форматі круглого столу відбулась презентація міжнародного проекту «Голос жінки має силу 2020», який реалізується Фундацією прав людини спільно з Фондом громади Вознесенська в Миколаївській області.

 

Участь у заході прийняли громадські активісти, лідери молодіжних груп, представники місцевої влади та бізнесу. В ході презентації учасники мали змогу ознайомитись з основними заходами, запланованими в рамках проекту, спрямованими на розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні, послаблення напруження та пом’якшення конфліктів у суспільстві шляхом спільної творчої діяльності.

Одним з головних завдань проекту є створення мережі блогерів. Блоги змінили світ. Блогери – це люди, яким є, що сказати. Вони відображають настрої суспільства у своїх публікаціях та стимулюють обговорення суспільно-важливих питань. Вони висвітлюють гострі соціальні проблеми, привертають увагу влади та людей до необхідності діяти, вони мотивують, вони надихають, вони об’єднують. А найголовніше, для них не існує кордонів. Не залежно від того де ти живеш, чи то в Києві, чи в маленькому селі на Миколаївщині, твій голос буде почутий!

Навчитись доступно та цікаво висловлювати свої думки, знімати зрозумілий відеоконтент, користуватись сучасними інформаційно-комунікативними технологіями, використовувати бізнес-підходи при створені та просуванні власного блогу — ви зможете прийнявши участь в навчальних заходах проекту: тренінгах, тематичних блог – кафе та арт подіях.
Запрошуємо всіх бажаючих прийняти участь у заходах, що будуть проходити найближчим часом:

  • 14.06.2020 – у м. Вознесенськ – Дебатний клуб “Мистецтво публічного виступу». Спікер: Владислава Доницька – амбасадорка проекту, студентка, громадський діяч.
  • 18-19.06.2020 – у м. Вознесенськ –  Тренінг «Основи блогінгу: комунікації з аудиторією в інтернеті». Спікер: Сергій Потушинський – фотограф, відеооператор, адміністратор інтернет ЗМІ «Вознесенський Вісник»
  • 21.06.2020 – у смт. Доманівка Блог-кафе «Як писати про громадські активності». Спікер: Світлана Матвєєва – амбасадорка проекту, виконавчий директор Фонду розвитку громади Доманівка.
  • 25.06.2020 – у м.Первомайськ – Блог-кафе «Відеоблог – створення сценарію та відеомонтажу». Спікер: Ірина Завадська – журналіст видання «Вільна думка», громадська активістка.

***

Мета проєкту «Голос жінки має силу» – побудова діалогу серед внутрішньо переміщених жінок, підвищення професіоналізму лідерок громадських організацій у таких сферах, як онлайн правозахист і блогерство. Ініціатор проєкту – громадська організація «Фундація прав людини».

 

Реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (InstitutfürAuslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

TOP