Блогерство у Вознесенську: перспективна професія чи бізнес-ідея?

На початку квітня поточного року представники МБО «Фонд громади Вознесенська» Денис Гилка, Марина Рабеко та Андрій Данилюк презентували внутрішньо переміщеним громадянам проект «Голос жінки має силу», що реалізується Фундацією прав людини за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

 Метою проекту є побудова діалогу серед внутрішньо переміщених жінок, підвищення професіоналізму лідерок громадських організацій у таких сферах, як онлайн правозахист, блогерство та арт-технології, підтримка місцевих органів влади та неурядових організацій, що працюють на місцях, для забезпечення політичної, соціальної та економічної участі жінок у всіх суспільних процесах; розширення можливостей жінок та посилення їхніх голосів на місцевому рівні. У перспективі це стане фундаментом для відновлення миру.

«Наш слоган: «Мистецтво може відкрити будь-які двері і пройти через будь-які бар’єри», - розповіла Марина. - В рамках проекту запланована низка інформаційно-просвітницьких та арт-заходів, і сьогоднішній ми хочемо присвятити темі блогерства».

Денис та Андрій охарактеризували, в чому саме полягає ведення блогу, яким чином можна впливати на спільноти, а також отримувати від цього прибуток.

Присутні отримали покрокові поради, яким чином можна створити та вести власний блог: повинна бути ідея, інформаційне наповнення (контент), цікава назва, регулярні публікації, а також постійна підтримка або навіть «виховування» спільноти. Саме створення та ведення власних блогів може допомогти виявити та розкрити творчий потенціал, надати нові можливості матеріального та професійного благополуччя. Цікава тема сприяла активному спілкуванню учасників та хедлайнерів заходу.

Джерело

TOP