У Чернівцях пройшов фінальний круглий стіл «Голос жінки має силу»

30 листопада в Чернівцях пройшов заключний захід за проектом «Голос жінки має силу». Під час круглого столу були підведені підсумки проекту в регіоні.

 Учасниками заходу були представники п’яти громадських організацій, внутрішні переселенці, представники ЗМІ та місцевої влади.

Говорили про те, що було реалізовано в Чернівцях та в області за час проекту, чого вдалося досягти, що варто продовжити в майбутньому, які здобутки доцільно перенести в наступні проекти, а над чим іще потрібно попрацювати.

На зустрічі було презентоване видання «Жіночі голоси за мир» - історії 21 жінки, їхній шлях від війни до відродження. Серед них – і три наші героїні з Чернівців: Ірина Зінік, Олена Кононихіна, Катерина Охременко.

14 листопада збірник було презентовано на місцевому радіо «Буковина».

Електронна версія видання є у вільному доступі на сайті Фундації. Скачати його можна за посиланням: http://uhrf.org/download/38.pdf

У Чернівецькій області партнером проекту є ГО «Міжнародний рух «Екокультура». Реалізація проекту стала можливою за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (Institut für Auslandsbeziehungen) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина. Втілює програму з відновлення миру та діалогу серед внутрішньо переміщених жінок ГО «Фундація прав людини» у співпраці з колегами в регіонах.

TOP