Радіомарафон «Ukrainians» триває: роми в Україні

Національний радіомарафон «Ukrainians» перетнув екватор! 15 червня в ефірі «Стильного радіо Перець ФМ» ми мали п’ятий випуск нашого проекту, мета якого – популяризація національного, релігійного та будь-якого іншого різноманіття громадян України. Адже мир і безпека можливі лише тоді, коли ми вміємо дослухатися один до одного.

 У гостіНаціонального радіомарафону «Ukrainians» завітала Зола Кондур, віце-президентка МБО «Ромський жіночий фонд «Чіріклі». Говорили ми про ромів в Україні, ромські традиції і культуру, про вплив багатої ромської культури на культури інших народів.

Прослухати запис ефіру можна нижче.

 

У прямому ефірі проходила наша традиційна вікторина. Переможцем п’ятого ефіру став Богдан із Запоріжжя, з чим ми щиро його вітаємо!

Чи знаєте ви, що Міжнародний день ромів відзначається 8 квітня?

Щоб знати краще своїх співвітчизників, долучайтеся до радіомарафону «Ukrainians» на хвилях Стильного радіо «Перець ФМ» щоп'ятниці о 12-00! Не пропустіть наступний ефір!

Ми різні, але всі ми – Ukrainians!

Організаторами Національного радіомарафону «Ukrainians» виступають Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильного радіо «Перець ФМ» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини.

TOP