Національний радіомарафон «Ukrainians»: як живеться внутрішнім переселенцям

8 червня у рамках Національного радіомарафону «Ukrainians» відбулася важлива розмова про внутрішньо переміщених осіб в Україні. Це був четвертий випуск марафону, присвяченого різноманіттю українців.

У студію «Стильного радіо Перець ФМ» завітала Олександра Дворецька, виконавча директорка ініціативи «Восток-SOS». Розмова була про те, як нині живеться внутрішнім переселенцям, які питання і проблеми їх зараз хвилюють передусім, чого вдалося досягти, а над чим іще потрібно працювати.

 Запис ефіру можна прослухати нижче.

Звичайно, ми проводили тематичну вікторину. Переможцем гри стала Наталя з міста Запоріжжя. Вона правильно відповіла на всі три запитання про ВПО і виграла приз від організаторів. Але був і сюрприз – іще один гравець Сергій з Києва, який дав менше правильних відповідей, але теж показав гарні знання, отримав запрошення від Олександри на святкування чотириріччя «Восток-SOS», яке відбудеться 17 червня.

Чи відомо вам, що найбільше ВПО проживає в Донецькій області? Щоб знати краще знати співвітчизників, долучайтеся до радіомарафону на хвилях «Перец ФМ» щоп'ятниці о 12-00!

Ми різні, але всі ми – Ukrainians!

Організаторами марафону виступають Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильного радіо «Перець ФМ» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини. Радіомарафон проходить у рамках проекту «Голос жінки має силу».

 

TOP