Національний радіомарафон «Ukrainians» майже на екваторі!

18 травня стартував Національний радіомарафон «Ukrainians». Цієї п’ятниці ми перетинаємо екватор – в ефірі «Стильного радіо Перець ФМ» буде п’ята програма марафону.

Чому екватор?Тому що в рамках заходу заплановано 10 розмов про різних людей, котрі живуть в Україні. Популяризація національного, релігійного та будь-якого іншого різноманіття української нації – мета радіомарафону з промовистою назвою «Українці». Мир і безпека можливі лише тоді, коли в суспільстві панують взаєморозуміння і прийняття різноманітності всіх його членів.

 15 червня на нас чекає розмова з Золою Кондур, віце-президенткою МБО «Ромський жіночий фонд «Чіріклі». Говорити будемо про ромів в Україні.

Не забувайте про вікторину в прямому ефірі! Телефонуйте за номером (044) 585 44 88 під час програми, відповідайте на запитання і вигравайте призи від організаторів.

Долучайтеся до Національного радіомарафону щоп’ятниці о 12:00 в ефірі «Стильного радіо» в 64 містах України.

Ми різні, але всі ми – Ukrainians!

Організаторами марафону виступають Фундація прав людини та мережа радіостанцій «Стильного радіо «Перець ФМ» за підтримки Institut für Auslandsbeziehungen та Міністерства закордонних справ Німеччини. Радіомарафон проходить у рамках проекту «Голос жінки має силу».

TOP